Lunch

Wij bieden seizoen verbonden, verse gerechten.

Iunch 1 gang met een glas Rose wijn -€15.00

lunch in 2 gangen - € 20.00 Lunch in 3 gangen - € 26.00



Menu van de maand

Plat du mois - Dish of the month

Voorgerechten

Duo terrine van ree met foie gras, vijgen en fazant met champignons, ajuin, mango confituur en garnituur 

of   

Carpaccio van tonijn met een lichtpikante balsamico cream en rucolla sla 

Tussengerecht 


Pompoensoep met gerookte spek

Hoofdgerecht

Gegrilde gemarineerde hertensteak (Europese hert) met bospaddenstoelen, jefkespeer met veenbessen, wilde jus, zandwortelpuree en kroketten

of

Victoriabaarsfillet met stamppot en prei met groene kool, gerookte spek en brocolini currysaus


Nagerecht  

Gegrilde verse ananas met een bol vanille ijs en crumbel van rode vruchten

€ 45  

Of € 50 met een glaasje cava


Bij een verjaardag vanaf 4 personen bieden wij u graag een flesje van onze huis-cava aan. Dit op vertoning van bewijs.

Enkel bij diner, niet geldig bij de lunchmenu en RES kaart.