Lunch

Wij bieden seizoen verbonden, verse gerechten.

Iunch 1 gang met een glas Rose wijn -€15.00

lunch in 2 gangen - € 20.00

 Lunch in 3 gangen - € 26.00



Menu van de maand

Plat du mois - Dish of the month

Voorgerechten

Duo van huisgemaakte kaas – en garnaalkroketjes

OF

Carpaccio van verse Sint- Jacobsnoten met granaat appel, wasabimayonaise, granny smith, truffelolie en zalm kaviaar.

 

Tussengerecht 


Citroen sorbet met granaten van bombay gin en pompelmoes.


Hoofdgerecht

Gegrilde filet van hertenkalf met zalf van pastinaak, winterse groenten, gepocheerde jefkespeer met veenbessensaus en gratin.

OF

Zeebaarsfilet met spinazie en pijnboompitten en graanmosterdsaus.


Nagerecht  

Soepje van rabarber met exotisch fruit en een bol vanille-ijs.

 

 

50.00 euro
55.00 euro met een aperitief

 

Bij een verjaardag vanaf 4 personen bieden wij u graag een flesje van onze huis-cava aan. Dit op vertoning van bewijs.

Enkel bij diner, niet geldig bij de lunchmenu en RES kaart.