Voorgerechten 

Pompoensoep met geitenkaas.       € 8.50

Tonijn carpaccio met wasabi mayo , truffel olie,granny Smith en sla rucola.                € 16.00

Terrine van ree met foie gras,vijgen en fazant met champignons,ajuin,mangoconfituur en garnituur             €16.00      

Krokante gebakken kalfshart zwezeriken met risotto van boschampignons,saffraan en pikant mayonaise.                € 18.00

WILDE  GERECHTEN

Gegrilde everzwijn filet met wilde paddenstoelen,groene peperroom saus,jefkenspeer en kroketten       €25.00                  Borstfilet van wilde eend met zandwortel puree,wilde paddenstoelen, jefkenspeer,sinaasappelsaus en kroketten    €25.00                                                                          Gegrilde hertenfilet{Europese hert}met wilde paddenstoelen ,wilde jus,jefkenspeer en kruiden gratin     €28.00                                                                                                                   Op zijn geheel gebakken patrijs met wilde paddenstoelen ,jefkenspeer,aardappelen gratin en porto saus   €26.00

Hoofdgerechten

Paling in het groen met gebakken krielaardappelen  € 22.00

Gegrilde Ierse Angus Rib eye entrecote met peperroom saus,verse frietjes en sla              €26.00

Gerilde Ierse Angus Entrecote, met peperroom saus,verse frietjes en salade  € 28.00