Voorgerechten

Zarzuela (Spaanse vissoep) 8,50 euro

Tonijn Carpaccio met truffel olie, rucolla sla, wasabi mayonaise, granny smith en appelkertjes 18 euro

Sofraan Risotto met chorizo, krokante kalfszwezeriken en truffel olie 20 euro

Duo van Zalm en Tonijntartaar met truffel mayonaise 20 euro

Hertencarpaccio met truffel olie, parmezaan krulletjes, rucolla sla en balsamico cream 20 euro

Hoofdgerechten

Kalf Côte à l'os met groene boontjes, gerookt spek, peperroomsaus, handgesneden frieten en huisgemaakte mayonaise 26 euro

Kalf Rib-eye Entrecote met groene boontjes, gerookt spek, champignonroomsaus, handgesneden frieten en verse mayonaise 25 euro

Borstfilet van wilde eend met warme groenten, puree van zandwortel, krokante gandaham, aardappelkroketten en mandarijnsaus 26 euro

Ovengebakken Lottefilet met kerstomaten, graanmosterdsaus en stamppot van aardappel, spinazie, prei en gerookt spek 26 euro

Gegrilde Black Angus Filet Pur met gemengd sla, verse frieten, peper roomsaus & huisgemaakte mayonaise 28 euro

Ovengebakken Patrijs met zandwortel, truffel olie, aardappelgratin, groene boontjes, gerookt spek en porto saus 28 euro