Suggesties

Suggestions

Voorgerechten

Soep van de dag € 8.50

 Carpaccio van tonijn met truffelolie, granaatappel, zalmkaviaar, wasabimayonaise en een crème van balsamico  € 18

Carpaccio van skreihaasje met een vinaigrette van limonade, dille en koriander, truffelolie, passievrucht en pompelmoes € 18

Kalfszwezeriken met een risotto van saffraan, chorizo en truffelolie € 20



Hoofdgerechten


Jonge Franse duif uit de Anjou, met wintergroentes, pancetta, bio-appel, en jus van duif € 27

Gegrilde Ierse Black Agnus entrecote, met groene boontjes en spekblokjes, verse peperroomsaus of saus van gorgonzola, Handgesneden frietjes € 28

In de pan gebakken skreihaasje, met een wafel van spinazie, tempura van ajuin, en een licht- pikante mosterdmayonaise € 26

Oven gebakken zeetong, met kruidenboter, grijze garnalen, krielpatatjes en kerstomaat € 30