Voorgerechten

Pompoensoep met geitenkaas 8,50 euro

Terrine mousse van eend met ganzenlever 18,50 euro

Herten carpaccio met truffel olie, rucolla sla en balsamico cream 18 euro

Wilde paté van fazant met sinaasappel en vermouth 18 euro

Duo van kalfszwezeriken en eendenlever met cream van pompoen, truffel olie en zwarte pens 20 euro

Hoofdgerechten

Everzwijnfilet (Europa) op grootmoeders wijze 26 euro

Gegrilde Hertenfilet (Europa) met gebakken Eendenlever, cream van butternut pompoen, gratin dauphinois, wilde jus, een luiks wafeltje en veenbessen 35 euro

Hazenrugfilet met portosaus, gratin dauphinois, jefkespeer, veenbessensaus en zandwortelcream 28 euro (beschikbaar vanaf 15/10)

Ovengebakken patrijs met zandwortel, truffel olie, gratin dauphinois, groene boontjes, gerookt spek en portosaus 28 euro

Ierse Black Angus Filet Pur met handgesneden frieten, gemengde sla, peperroomsaus en huisgemaakte mayonaise 28 euro

Fazant met gandaham, boschampignons, Cream van jonge wortel, Bio-appel met veenbessensaus, aardappelkroketten en rode wijnsaus 26 euro

Stoofvlees van haas met boschampignons, verse veenbessen en kroketten 26 euro