Voorgerechten


Knolselder met krokante gandaham 8,50euro

Kalfsbeenmerg met kruidenbotersaus 14euro

Brie de meaux truffelkroketten (2 stuks) met slamix 15euro

Gamba's met lookbotersaus 16euro

Duo van Kalfszwezeriken een Eendenlever met zalf van pastinaak en licht pikante mayonaise 20euro



Hoofdgerechten


Konijnbout met gedroogde pruimen en kroketten 25euro

Saltimbocca van zeewolfhaasje met puree van wintergroenten en tomatenvinigretten 26euro

Gegrilde Ierse Black Angus Rib-Eye Entrecote met slamix, handgesneden frieten, verse mayonaise en vleessaus 26euro

Gegrilde Ierse Black Angus Filet Pur met slamix, handgesneden frieten, verse mayonaise en peperroomsaus 28euro

Gegrilde Europese Hertenkroon met groenterösti, cream van pastinaak en Jefkespeer met veenbessen 30euro